CAT6A Kablo fiyatları

CAT6A Patch Kablo Fiyat

Uygun ücretli, Türkiyenin her yerine hızlı teslimat, Projelerinize ve şartnamelerinize uygun Cat6a kablo

İçerik künyesi
📂 Ana grup CAT6a Patch Kablolar
👁️‍🗨️ Görüntülenme 98 kere görüntülendi
🖋️ Kelimeler cat6a fiyat, cat6a kablo ücreti, cat6a patch kablo fiyatları
🏢 Üretici TelData Bilişim
®️ Marka TelData

Cat6A Kablo Özellikleri

Cat6a kabloları bugün piyasada bulunan en yeni Ethernet kablosu türüdür.

Öncülleri olan cat5e ve cat6 kablolardan daha yüksek bant genişliği ve daha yüksek hızlar sağlamak üzere tasarlanmışlardır.

Cat6a, Cat5e için 550MHz veya Cat 6 için 600MHz'e kıyasla maksimum 100 metre uzunlukta 10 Gigabit Ethernet'i (GbE) destekleyebilir.

Bu da onları video akışı, oyun veya VoIP aramaları gibi yüksek hızlı veri aktarımı gerektiren uygulamalar için ideal hale getirir.

Cat6a kablosu ne işe yarar?

Öncelikle bilgisayarları yönlendiriciler, modemler, anahtarlar vb. gibi diğer cihazlara bağladığı yapısal kablolama sistemlerinde kullanılır ve radyo frekansı dalgaları veya elektromanyetik alanlar gibi harici sinyallerden herhangi bir parazit olmadan uzun mesafeler boyunca iki nokta arasında veri aktarmanın etkili bir yolunu sağlar. bu özel kablo sınıfı tarafından kullanılan ekranlama teknikleri kullanılarak tamamen ortadan kaldırılmazsa performansını önemli ölçüde azaltabilir.

Ayrıca bu kablolar çeşitli renklerde olup, birbirlerinden ayırt edilmelerini kolaylaştırırken, ağ altyapınızı kurarken size daha fazla esneklik sağlar.